Izzadás kezelése- botox injekciós kezeléssel

A verejtékmirigyek működésének korlátozásával
látványos mértékben és tartósan csökkenthető
a hónalj, a kéz vagy akár a láb izzadása.
 

Botox izzadás ellen

Mikor beszélünk fokozott verejtékezésről? Mi a megoldás?

Az izzadás alapvetően természetes folyamat, szervezetünk így gondoskodik a megfelelő testhőmérséklet fenntartásáról. Bizonyos élethelyzetek meg is követelik a fokozott verejtékezést, például a lázas állapotok, sport, terhelés. Azonban ha átlagos hőmérséklet mellet is erőteljesen vagy gyakrabban izzadunk az már fokozott verejtékezésnek számít. A túlzott mértékű izzadás alapvetően két féle lehet. Úgynevezett primer hiperhidrózis áll fenn akkor, ha a verejtékmirigyek túlműködnek a test egyes területein vagy annak egészén. Szekunder hiperhidrózisról akkor beszélünk, ha az izzadás hátterében valamilyen betegség áll vagy hormonális problémák, idegrendszeri esetleg belgyógyászati betegségek.

Az izzadás minden évszakban kellemetlen lehet, különösen a nyári időszakban. Sok esetben ez inkább alkati dolog és a háttérben nem találunk kóros eltérést. A botox (botulinum toxin) kiválóan alkalmazható ezen probléma kezelésére. A verejtékmirigyek működésének korlátozásával látványos mértékben és tartósan csökkenthető a hónalj, a kéz vagy akár a láb izzadása. 

Hogyan csökkenti az izzadást a botox  injekciós kezelés?

A botox hatással van az izomműködésre, képes blokkolni a kezelt izom összehúzódását. A verejtékmirigyek kiengedő izomzatának működését korlátozva mérsékelhetjük a kellemetlen izzadást.  A kezelés az idegvégződéseket és a verejtékmirigyeket nem károsítja, így biztonsággal használható, ismétlő kezelésként is.

Hogyan történik a kezelés?

A folyékony halmazállapotú készítményt egy nagyon vékony tű segítségével, apró adagokban injektálja a szakorvos a kezelendő területre.
A kezelés ideje általában 30 perc. A kezelés nem jár fájdalommal, nincs felépülési idő.

Mennyi ideig tart a botox kezelés hatása izzadás megszüntetése esetén?

A hatás nem azonnal, hanem 6 - 36 órával később érzékelhető. A kezelés eredménye 3 - 4 hónapig tart, ezt követően érezhető a hatás csökkenése. Teljesen 9 - 12 hónap múlva múlik el a hatása. Az eredmény tartósságát fokozzák az ismételt kezelések. A hatás gyengülésekor a kezelés bármikor megismételhető, tetszés szerint akár többször is.

Dobos Evelin hónalj botoxDobos Evelin színésznő már harmadszorra mondott igent a hónalj botox kezelésre!

Evelinnél egyszerű ge netikai hajlam okozza a túlzott izzadást. “Gyakorlatilag általános iskolás korom óta küzdök ezzel. Rengeteget kísérleteztem: folyamatosan kerestem a megoldást, többféle dezodort és kenőcsöt kipróbáltam, nem sajnáltam se pénzt se energiát, hogy találjak valamit, ami működik - de semmi sem segített.” - meséli, majd hozzáteszi, lelkileg nagyon elfáradt a hosszú ideig tartó sikertelen próbálkozásokban. “Egy ponton azt éreztem, hogy most már valami komolyabbra van szükségem: valamire, ami végre tényleg megoldást nyújt. Ekkor merült fel bennem, hogy adok egy esélyt a hónalji botoxnak, mert sok jót olvastam már róla - de a sok kudarcélmény miatt kicsit szkeptikus is voltam: nehezen hittem el, hogy létezik olyan dolog, ami akár nekem is segíthet.” - magyarázza.
Teljes cikk a hónalj botox kezelésről >>

KLINIKAILAG BIZONYÍTOTT TÉNY, HOGY EZ AZ ELJÁRÁS NEM KÁROSÍTJA AZ EGÉSZSÉGET.

A botox kezelés a Bársony Buda és a Bársony Óbuda klinikán érhető el.

Aktuális ajánlataink

10% kedvezmény botox izzadás kezelésére július 31-ig

10% kedvezmény botox ráncfeltöltésre július 31-ig

Izzadás kezelése/megszüntetése botox kezelésselMélyebb ráncok, barázdák látványos csökkentése botox kezeléssel
IDŐPONTFOGLALÁS

IDŐPONTFOGLALÁS

Nézzen szét aktuális kedvezményeink között!  >> BÁRSONY KEDVEZMÉNYEK

Foglaljon időpontot és fiatalodjon éveket a Bársonnyal!  >> IDŐPONTFOGLALÁS

Ismerje meg a botox kezelést és tudjon meg többet a menetéről!  >> RÉSZLETESEN A BOTOX KEZELÉSRŐL

Tudjon meg többet további botox kezeléseinkről!  >> MIMIKAI RÁNCOK ELTÜNTETÉSE  >> MIGRÉN KEZELÉSE