Bársony szépségpontok

Szépségpont gyűjtés botox kezeléssel

Ismerje meg a Bársony törzsvásárlói programját!

A Bársony törzsvásárlói programjában Szépségpontokat gyűjthet. Amikor elkezd egy kezelést vagy kezeléssorozatot, egy névre szóló pontgyűjtő kártyát kap a recepción. Szépségpontokat akár már az első kezelése után kaphat.

Bársony szépségpontok

Mikor járnak a Szépségpontok?

Szépségpontokkal azoknak a vásárlóinknak kedveskedünk, akik nem bérletakcióban, hanem alkalmanként vásárolják meg a kezeléseket. Ha Ön alkalmanként vásárolja meg a kezeléseket, akkor minden kezelés után pontokat írunk jóvá a pontgyűjtő kártyájára. 

Mennyi Szépségpontot írunk jóvá?

 Ha lézeres szőrtelenítő kezelést vásárol, akkor a kezelés árának 10%-át, ha egyéb esztétikai kezelést akkor a kezelés árának 5%-át írjuk jóvá Önnek Szépségpontok formájában.

 Miért jó Önnek, ha gyűjti a Szépségpontokat?

A szépségpontokat a Bársony Orvos-Esztétika kezeléseire válthatja be. A Szépségpontok bármikor, bármilyen esztétikai kezelésre beválthatóak, a kezelés árának teljes vagy részleges fedezésére. 
1 Szépségpont = 1 Ft. 

 

Extra pontokat is szerezhet! Hogyan?

Kedvező tapasztalatait mondja el ismerőseinek, családtagjainak, és ajánlja kezeléseinket! Ez Önnek extra Szépségpontokat jelent.

Kattintson és ismerje meg ajánló rendszerünket!

A Szépségpontokat együtt is gyűjthetik

Akár többen is használhatnak egy Bársony Pontgyűjtő Kártyát. Gyűjtheti együtt családjával, barátaival a Szépségpontokat, amit bármikor szabadon felhasználhatnak.

 

A megújult Bársony Szépségpontgyűjtő program 2020.03.01-től visszavonásig érvényes.