Gyakran Feltett Kérdések

Összeszedtük, mire kíváncsiak pácienseink leggyakrabban a botox kezelésekkel kapcsolatban.

Hol tudom igénybe venni a botox kezelést Budapesten?

Három helyszínen várjuk Budapesten Orvos-Esztétikai központjainkban a hét 6 napján. Óbudán a Bécsi úton, a MOM Park mellet és a Nyugati térnél. Időpont egyeztetés rövid határidővel, reggeli és késő délutáni időpontokban is.

>> Elérhetőségeinkért és nyitvatartásunként kattintson ide!

Botox homlok kezelés, mik a legfontosabbak?

A homlok dinamikus ráncainak kezelésére a legelterjedtebb kezelés a botox. A kezelés hatására a dinamikus izommozgás csökken, de az arc vonásai mégsem válnak mesterkélté. A botulinum toxin hatásmechanizmusa révén alkalmas a ráncok kezelésére, mely az izommozgás korlátozását jelenti. Leggyakrabban az alábbi területeken alkalmazzuk: szemöldök közötti ráncok- mérges ránc, homlokránc - vízszintes, és szem környéki ráncok - szarkalábak. A kezelés nem gátolja meg az öregedés folyamatát, a bőr megjelenését nem befolyásolja. Leginkább az öregedés látható jeleire van hatással, a dinamikus ráncok mozgásának gátlása révén.

Hogyan történik a botox kezelés?

Fontos hangsúlyozni, hogy a kezelést csak és kizárólag szakorvos végezheti, aki pontos anatómiai ismeretekkel rendelkezik. Orvos-Esztétikai központjainkban bőrgyógyászok és plasztikai sebész végzi a kezelést. A konzultációt követően az orvos az előre megbeszéltek szerint jelöli ki a kezelendő pontokat, ahova hajszálvékony tű segítségével juttatja a megfelelő mennyiségű anyagot. A kezelés nem igényel érzéstelenítést, nem jár kellemetlenséggel. A kezelés rendkívül gyors, általában 15-20 percet vesz igénybe. A bőrképen nem okoz változást, hatását a bőr alatti rétegekben fejti ki meghatározott időben belül. 

Botox kezelés ára?

Az ár a kezelt területtől, a felhasznált anyag mennyiségétől függ. Egy kezelés alkalmával van lehetőség több régiót is kezelni, a páciens igényei és a megfelelő eredmény érdekében. Ezt minden esetben a orvos és páciens közösen dönti el. Általánosságban elmondható, hogy botox-szal történő ránckezelés esetében körülbelül 60 000 Ft - 154 000 Ft közötti összeggel számolhatunk. A botox kezelést gyakran kiegészíti feltöltés is, ha a kezelt területen már mély ránc található (ha a bőrfelszín betört). 

Botox akció van a Bársonyban?

Orvos-Esztétikai központunkban meghatározott időszakokban igénybe vehetőek akciós botox kezelések. Érdemes nyomon követni weboldalunkat, Facebook és Instagram oldalunkat, ahol mindig a legfrisebb információkat, akciókat osztjuk meg. Hűséges pácienseinket gyakran jutalmazzuk kuponokkal, extra akciós lehetőséggel.

Ha pedig további kérdéseket szeretne feltenni, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Nézzen szét aktuális kedvezményeink között!  >> BÁRSONY KEDVEZMÉNYEK

Foglaljon időpontot és fiatalodjon éveket a Bársonnyal!  >> IDŐPONTFOGLALÁS

Tudjon meg többet botox kezeléseinkről! >> MIMIKAI RÁNCOK ELTÜNTETÉSE  >> IZZADÁS MEGSZÜNTETÉSE  >> MIGRÉN KEZELÉSE

Kövessen minket social felületeinken!  >> FACEBOOK  >> INSTAGRAM  >> YOUTUBE