Végre nem izzadok!

– Páciensünk tapasztalatai a hónalj botox kezelésről

Ezért döntöttem a hónalj botox mellett:

Sajnos én is azoknak a táborát erősítem, akiknek az izzadás miatt meg kell válogatni, hogy milyen ruhát vegyenek fel. Évek óta előszeretettel veszek olyan felsőt, ruhát, ami vagy bővebb a hónalj résznél, vagy olyan színű, amin talán kevésbé látványos egy izzadságfolt.

Félreértés nem essék, nem a sport utáni természetes izzadás folyamatáról van, hanem arról, amikor valaki „csak úgy” izzad. Akit érint, az tudja, hogy mire gondolok. Én sajnos semmit nem tudok tenni ez ellen az izzadás ellen, hiába mosakszom, dezodorozok. Egyszerűen ilyen típus vagyok, izzadok, legyen akár 30 vagy 15 fok. Persze nyáron ez még rosszabb, mert nehéz elrejteni több réteg ruhával az izzadást, de maga az érzés is rendkívül kellemetlen.

Régóta szemeztem már a hónalj botox-szal. Több emberrel beszéltem, akik kipróbálták és nagyon pozitív tapasztalataik voltak a hatását illetően. Nagyon meggyőzőnek tűnt a kezelés, de volt még egy problémám, amit magamban kellett legyőzni, hogy nem igazán rajongok a tűs kezelésekért!

Nem akartam viszont, hogy úgy járjak, mint a lézeres szőrtelenítésnél, hogy azt bántam meg a legjobban, HOGY NEM PRÓBÁLTAM KI JÓVAL HAMARABB, szóval egyszerűen bejelentkeztem a kezelésre.

Így zajlott a hónalj botox kezelés:

A hónaljamra 30 percre felkerült egy érzéstelenítő krém. Annyit tudtam, hogy botoxot nagyon vékony tűvel jutattják be, de azért izgultam, hogy vajon mennyit fogok érezni a szúrásokból.

Az érzéstelenítés nagyon jól sikerült. A doktornő nagyon profi volt. Ha nem mondja, hogy elkezdte a kezelést, meg sem éreztem volna. A jobb oldalon talán az utolsó 2 szúrást éreztem minimálisan. A bal oldalon (ez az érzékenyebbik oldalam) az utolsó 4-et. Összességében maga a kezelés nagyon kellemes meglepetés volt. Nyilván így utólag már tudom, hogy felesleges volt tartani a fájdalomtól.

A kezelés végén annyi információt kaptam még, hogy aznap ne használjak illatanyagos tusfürdőt, dezodort, de dörzsöljem, irritáljam a területet. Valamint egy pár napig ne végezzek izzasztó tevékenységet (sport, szauna…).

A kezelés hatása:

A doktornő elmondta, hogy nagyjából 5-7 nap kell ahhoz, hogy az eredmény beálljon.

Én gyakorlatilag már másnap éreztem a hatást! Így 5 nap elteltével pedig már a 30 fokban is bátran viselem azt a zöld ruhámat, amit frissen vásároltam annak tudatában, hogy biztos nem fogok beleizzadni!